Τηλεθεαση Survivor - Thle8eash 12 5 O Tzeims Eri3e To Survivor All News 24 - Σύμφωνα με τη nielsen, η τηλεθέαση του «survivor» στον τελικό κινήθηκε στο 38,9% για το δυναμικό κοινό και στο 40,8% για το σύνολο κοινού.

Συγκεκριμένα, το survivor σημείωσε 47,8 % τηλεθέαση στο . Πριν από την ένωση, οι παίκτες δεν μπορούσαμε ούτε να μιλήσουμε μεταξύ μας», λέει ο ηλίας μπόγδανος. Κυριάρχησε χθες 5/7 ο τελικός του survivor στην τηλεθέαση με μεγάλο ποσοστό. Στο δυναμικό κοινό λοιπόν, ο τελικός του survivor έκανε 38,9%, ενώ έφτασε έως . Δείτε αναλυτικά όλα τα νούμερα σε όλες τις ζώνες.

Πριν από την ένωση, οι παίκτες δεν μπορούσαμε ούτε να μιλήσουμε μεταξύ μας», λέει ο ηλίας μπόγδανος. Ti Thle8eash Shmeiwse H Epistrofh Toy Survivor Fthis Gr
Ti Thle8eash Shmeiwse H Epistrofh Toy Survivor Fthis Gr from image.fthis.gr
Συγκεκριμένα, ο τελικός του survivor έδωσε στον σκαϊ 42,2% μέσο όρο στο . Τι τηλεθέαση έκανε ο τελικός του survivor; Κυριάρχησε χθες 5/7 ο τελικός του survivor στην τηλεθέαση με μεγάλο ποσοστό. Ακόμα μία βραδιά που το survivor ήταν μόνο του και όλοι οι άλλοι έτρεχαν από πίσω του μήπως και το φτάσουν. Σύμφωνα με τις χθεσινές μετρήσεις, το επεισόδιο της δευτέρας 01/05 «τρέλανε» ξανά τα μηχανάκια της agb. Η τηλεθέαση του survivor στον τελικό κινήθηκε στο 38,9% για το δυναμικό κοινό και στο 40,8% Τι νούμερα τηλεθέασης σημείωσε όμως το τελικός του survivor. Συγκεκριμένα, το survivor σημείωσε 47,8 % τηλεθέαση στο .

Δείτε αναλυτικά όλα τα νούμερα σε όλες τις ζώνες.

Συγκεκριμένα, ο τελικός του survivor έδωσε στον σκαϊ 42,2% μέσο όρο στο . Τι τηλεθέαση έκανε ο τελικός του survivor; Κυριάρχησε χθες 5/7 ο τελικός του survivor στην τηλεθέαση με μεγάλο ποσοστό. Στο δυναμικό κοινό λοιπόν, ο τελικός του survivor έκανε 38,9%, ενώ έφτασε έως . Πριν από την ένωση, οι παίκτες δεν μπορούσαμε ούτε να μιλήσουμε μεταξύ μας», λέει ο ηλίας μπόγδανος. Ακόμα μία βραδιά που το survivor ήταν μόνο του και όλοι οι άλλοι έτρεχαν από πίσω του μήπως και το φτάσουν. Η τηλεθέαση του survivor στον τελικό κινήθηκε στο 38,9% για το δυναμικό κοινό και στο 40,8% Συγκεκριμένα, το survivor σημείωσε 47,8 % τηλεθέαση στο . Δείτε αναλυτικά όλα τα νούμερα σε όλες τις ζώνες. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της nielsen, η τηλεθέαση του survivor στον τελικό άγγιξε το 38,9% στο δυναμικό κοινό και στο 40,8% για το σύνολο . Τι νούμερα τηλεθέασης σημείωσε όμως το τελικός του survivor. Σύμφωνα με τη nielsen, η τηλεθέαση του «survivor» στον τελικό κινήθηκε στο 38,9% για το δυναμικό κοινό και στο 40,8% για το σύνολο κοινού. Σύμφωνα με τις χθεσινές μετρήσεις, το επεισόδιο της δευτέρας 01/05 «τρέλανε» ξανά τα μηχανάκια της agb.

Τι τηλεθέαση έκανε ο τελικός του survivor; Σύμφωνα με τη nielsen, η τηλεθέαση του «survivor» στον τελικό κινήθηκε στο 38,9% για το δυναμικό κοινό και στο 40,8% για το σύνολο κοινού. Κυριάρχησε χθες 5/7 ο τελικός του survivor στην τηλεθέαση με μεγάλο ποσοστό. Στο δυναμικό κοινό λοιπόν, ο τελικός του survivor έκανε 38,9%, ενώ έφτασε έως . Δείτε αναλυτικά όλα τα νούμερα σε όλες τις ζώνες.

Πριν από την ένωση, οι παίκτες δεν μπορούσαμε ούτε να μιλήσουμε μεταξύ μας», λέει ο ηλίας μπόγδανος. Thle8eash Ti Noymera Kategrapse O Megalos Telikos Toy Survivor Zappit
Thle8eash Ti Noymera Kategrapse O Megalos Telikos Toy Survivor Zappit from www.zappit.gr
Η τηλεθέαση του survivor στον τελικό κινήθηκε στο 38,9% για το δυναμικό κοινό και στο 40,8% Ακόμα μία βραδιά που το survivor ήταν μόνο του και όλοι οι άλλοι έτρεχαν από πίσω του μήπως και το φτάσουν. Στο δυναμικό κοινό λοιπόν, ο τελικός του survivor έκανε 38,9%, ενώ έφτασε έως . Σύμφωνα με τις μετρήσεις της nielsen, η τηλεθέαση του survivor στον τελικό άγγιξε το 38,9% στο δυναμικό κοινό και στο 40,8% για το σύνολο . Συγκεκριμένα, ο τελικός του survivor έδωσε στον σκαϊ 42,2% μέσο όρο στο . Τι νούμερα τηλεθέασης σημείωσε όμως το τελικός του survivor. Δείτε αναλυτικά όλα τα νούμερα σε όλες τις ζώνες. Πριν από την ένωση, οι παίκτες δεν μπορούσαμε ούτε να μιλήσουμε μεταξύ μας», λέει ο ηλίας μπόγδανος.

Η τηλεθέαση του survivor στον τελικό κινήθηκε στο 38,9% για το δυναμικό κοινό και στο 40,8%

Τι νούμερα τηλεθέασης σημείωσε όμως το τελικός του survivor. Κυριάρχησε χθες 5/7 ο τελικός του survivor στην τηλεθέαση με μεγάλο ποσοστό. Τι τηλεθέαση έκανε ο τελικός του survivor; Συγκεκριμένα, το survivor σημείωσε 47,8 % τηλεθέαση στο . Σύμφωνα με τη nielsen, η τηλεθέαση του «survivor» στον τελικό κινήθηκε στο 38,9% για το δυναμικό κοινό και στο 40,8% για το σύνολο κοινού. Σύμφωνα με τις χθεσινές μετρήσεις, το επεισόδιο της δευτέρας 01/05 «τρέλανε» ξανά τα μηχανάκια της agb. Πριν από την ένωση, οι παίκτες δεν μπορούσαμε ούτε να μιλήσουμε μεταξύ μας», λέει ο ηλίας μπόγδανος. Συγκεκριμένα, ο τελικός του survivor έδωσε στον σκαϊ 42,2% μέσο όρο στο . Στο δυναμικό κοινό λοιπόν, ο τελικός του survivor έκανε 38,9%, ενώ έφτασε έως . Ακόμα μία βραδιά που το survivor ήταν μόνο του και όλοι οι άλλοι έτρεχαν από πίσω του μήπως και το φτάσουν. Η τηλεθέαση του survivor στον τελικό κινήθηκε στο 38,9% για το δυναμικό κοινό και στο 40,8% Σύμφωνα με τις μετρήσεις της nielsen, η τηλεθέαση του survivor στον τελικό άγγιξε το 38,9% στο δυναμικό κοινό και στο 40,8% για το σύνολο . Δείτε αναλυτικά όλα τα νούμερα σε όλες τις ζώνες.

Συγκεκριμένα, το survivor σημείωσε 47,8 % τηλεθέαση στο . Στο δυναμικό κοινό λοιπόν, ο τελικός του survivor έκανε 38,9%, ενώ έφτασε έως . Δείτε αναλυτικά όλα τα νούμερα σε όλες τις ζώνες. Συγκεκριμένα, ο τελικός του survivor έδωσε στον σκαϊ 42,2% μέσο όρο στο . Σύμφωνα με τις μετρήσεις της nielsen, η τηλεθέαση του survivor στον τελικό άγγιξε το 38,9% στο δυναμικό κοινό και στο 40,8% για το σύνολο .

Σύμφωνα με τις χθεσινές μετρήσεις, το επεισόδιο της δευτέρας 01/05 «τρέλανε» ξανά τα μηχανάκια της agb. Thle8eash 16 3 Dialyei Toys Pantes To Survivor Paleyoyn Masterchef Kai Agries Melisses
Thle8eash 16 3 Dialyei Toys Pantes To Survivor Paleyoyn Masterchef Kai Agries Melisses from spoilers.gr
Ακόμα μία βραδιά που το survivor ήταν μόνο του και όλοι οι άλλοι έτρεχαν από πίσω του μήπως και το φτάσουν. Συγκεκριμένα, το survivor σημείωσε 47,8 % τηλεθέαση στο . Τι νούμερα τηλεθέασης σημείωσε όμως το τελικός του survivor. Η τηλεθέαση του survivor στον τελικό κινήθηκε στο 38,9% για το δυναμικό κοινό και στο 40,8% Σύμφωνα με τις μετρήσεις της nielsen, η τηλεθέαση του survivor στον τελικό άγγιξε το 38,9% στο δυναμικό κοινό και στο 40,8% για το σύνολο . Δείτε αναλυτικά όλα τα νούμερα σε όλες τις ζώνες. Σύμφωνα με τη nielsen, η τηλεθέαση του «survivor» στον τελικό κινήθηκε στο 38,9% για το δυναμικό κοινό και στο 40,8% για το σύνολο κοινού. Συγκεκριμένα, ο τελικός του survivor έδωσε στον σκαϊ 42,2% μέσο όρο στο .

Πριν από την ένωση, οι παίκτες δεν μπορούσαμε ούτε να μιλήσουμε μεταξύ μας», λέει ο ηλίας μπόγδανος.

Δείτε αναλυτικά όλα τα νούμερα σε όλες τις ζώνες. Σύμφωνα με τη nielsen, η τηλεθέαση του «survivor» στον τελικό κινήθηκε στο 38,9% για το δυναμικό κοινό και στο 40,8% για το σύνολο κοινού. Ακόμα μία βραδιά που το survivor ήταν μόνο του και όλοι οι άλλοι έτρεχαν από πίσω του μήπως και το φτάσουν. Κυριάρχησε χθες 5/7 ο τελικός του survivor στην τηλεθέαση με μεγάλο ποσοστό. Σύμφωνα με τις χθεσινές μετρήσεις, το επεισόδιο της δευτέρας 01/05 «τρέλανε» ξανά τα μηχανάκια της agb. Συγκεκριμένα, το survivor σημείωσε 47,8 % τηλεθέαση στο . Τι τηλεθέαση έκανε ο τελικός του survivor; Πριν από την ένωση, οι παίκτες δεν μπορούσαμε ούτε να μιλήσουμε μεταξύ μας», λέει ο ηλίας μπόγδανος. Η τηλεθέαση του survivor στον τελικό κινήθηκε στο 38,9% για το δυναμικό κοινό και στο 40,8% Τι νούμερα τηλεθέασης σημείωσε όμως το τελικός του survivor. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της nielsen, η τηλεθέαση του survivor στον τελικό άγγιξε το 38,9% στο δυναμικό κοινό και στο 40,8% για το σύνολο . Συγκεκριμένα, ο τελικός του survivor έδωσε στον σκαϊ 42,2% μέσο όρο στο . Στο δυναμικό κοινό λοιπόν, ο τελικός του survivor έκανε 38,9%, ενώ έφτασε έως .

Τηλεθεαση Survivor - Thle8eash 12 5 O Tzeims Eri3e To Survivor All News 24 - Σύμφωνα με τη nielsen, η τηλεθέαση του «survivor» στον τελικό κινήθηκε στο 38,9% για το δυναμικό κοινό και στο 40,8% για το σύνολο κοινού.. Ακόμα μία βραδιά που το survivor ήταν μόνο του και όλοι οι άλλοι έτρεχαν από πίσω του μήπως και το φτάσουν. Σύμφωνα με τη nielsen, η τηλεθέαση του «survivor» στον τελικό κινήθηκε στο 38,9% για το δυναμικό κοινό και στο 40,8% για το σύνολο κοινού. Σύμφωνα με τις χθεσινές μετρήσεις, το επεισόδιο της δευτέρας 01/05 «τρέλανε» ξανά τα μηχανάκια της agb. Τι νούμερα τηλεθέασης σημείωσε όμως το τελικός του survivor. Τι τηλεθέαση έκανε ο τελικός του survivor;